Introductie

Omdat de ontwikkeling van de gratis vrije energie wordt tegengewerkt, blijft de huidige energie schaars en zal deze steeds duurder worden.

Belangrijk bij uw keuze is dat het systeem en uw wensen goed zijn te combineren:
• Kwaliteit & Energiezuinig
• Uw woonwensen
• Maatwerk. 

Een echte energie zuinige vloerverwarming is daarom de oplossing.
Voor uitgebreide informatie, zie pagina. ‘Vloerverwarming

Nieuwe ontwikkelingen
Deze gaan in alle sectoren steeds sneller. Vele ideeën worden vaak pas veel later begrepen. Realiseer je dat de waarheid, ook de halve waarheid kan zijn en dat de rest wordt verzwegen. Dat er mensen zijn die om eigen gewin, eer of macht, je bewust op het verkeerde been zetten. Neem dus niet van alles aan, maar denk zelf na en gebruik daarom zelf je eigen hersencellen.

Nicola Tesla de uitvinder van onder andere Wisselstroom elektriciteit, draadloze overdracht van elektriciteit en zo voort, veel van zijn uitvindingen worden nog steeds geheim gehouden.

Edwin Leedskalnin stelt dat wij maar de helft leren over elektriciteit en dat hij ook het geheim van de Egyptenaren kende om zonder hulpmiddelen kolossale stenen te verplaatsen.

Viktor Schauberger eerst de natuur begrijpen, dan pas kopiëren. http://www.implosie.nl.

Mehran Tavakoli Keshe  wat er in de komende jaren gaat gebeuren grenst haast aan het ongelooflijke. Het Keshe Foundation centrum is op 2 maart 2012 geopend in België. http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-revolutie-van-mehran-keshe/

Gebruik daarom zelf ook het internet om informatie en kennis te vergaren.
Het geheim achter vrije energie. Door Arend Lammertink – augustus 2010. http://www.tuks.nl/wiki/index.php/Main/HetGeheimAchterVrijeEnergie
Dus zorg zelf dat je wakker wordt in de wereld die vol is van vrije energie. www.freeenergy4all.nl/http://www.nulpuntenergie.net/index.phphttp://www.niburu.nl en het grote puzzelboek http://www.free-energy-info.co.uk/

Het leven is véél méér dan alleen techniek kijk daarom ook eens naar http://www.pateo.nl/platform.htm en klik dan ook eens op verbinding voor websites die informatie en kennis willen delen.